The Fanatic Calligrapher fine art stationery

Esküvői meghívó készítés

12:00 – 15:00

Esküvői meghívó készítő workshop

D-I-Y esküvői meghívó készítő workshop a The Fanatic Calligrapher fine art stationery* vezetésével, az Esküvő Varázs 2019 keretein belül

Magad szeretnéd elkészíteni az esküvői meghívódat, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? Vagy már meg is próbálkoztál a meghívókészítéssel, de nem lett olyan színvonalú az eredmény, mint amilyet szerettél volna? Esetleg félsz, hogy ha magad állsz neki a meghívókészítésnek, végül drágábban jössz ki, mint ha profira bíztad volna az egészet? Ne aggódj, nem vagy egyedül!

Ezen a kivételes workshopon nem mástól, mint a The Fanatic Calligrapher fine art stationery művészétől lesheted el a gyönyörű, mégis bárki által megvalósítható esküvői meghívók készítésének fortélyait. Olyan DIY technikákat mutat be nektek, amelyekhez nem szükséges sem grafikai szaktudás, sem nagy teljesítményű számítógép és drága nyomtatók, vagy különösebb kézügyesség, az eredmény mégis káprázatos lesz. Először átbeszéljük a legmodernebb szövegezési és elrendezési trendeket, majd áttérünk az alkotásra, ahol a workshop résztvevőivel többféle stílust és technikát fedezünk fel. Egyszerű, papírboltokban és hobbiboltokban kapható alapokkal dolgozunk, hogy a meghívó ne terhelje az esküvői költségvetést. A profi és igényes megjelenéshez pedig olyan kiegészítőket használunk, amelyeket később, bármilyen alkotás során tudok majd használni. Minden kipróbált meghívófajtából 1-1 mintadarabot készítünk el, amelyeket hazavihettek magatokkal. Ezek alapján pedig már otthon, önállóan, esetleg egy koszorúslányokkal közös „craft party” keretében, el tudjátok készíteni minden vendég meghívóját.

A helyszínen valamennyi kelléket és alapanyagot biztosítunk, a további alapanyagok lelőhelyeivel kapcsolatban pedig minden útmutatást megkaptok.

A részvételi díj 8000.- Ft, a workshopon való részvételhez 4000.- Ft előre utalása szükséges.

Helyszín: Kristály Imperial Hotel

Időpont: 12:00-15:00-ig tart, a workshop időtartama 3 óra

 

Jelentkezési határidő: 2019. február 17.

Jelentkezés

Szeretnénk, ha a helyszínen valóban a saját meghívótokkal dolgozhatnátok, ezért a jelentkezéssel együtt kérjük, küldjétek el a neveiteket, és ha már tudjátok; az esküvő dátumát, helyszínét és egyéb adatait. A megküldött információkkal előre megszerkesztjük a meghívó szöveges részét, így a workshopon több idő marad az alkotásra.

12 + 4 =

Tökéletes lesz!

Tervezzük meg együtt a nagy napot!